Дизайнерка на декори е подала жалба срещу френската екранна легенда

...
Дизайнерка на декори е подала жалба срещу френската екранна легенда
Коментари Харесай

Поредна жалба за сексуален тормоз срещу Жерар Депардийо

Дизайнерка на декори е подала тъжба против френската екранна легенда Жерар Депардийо за хипотетично полово посягане по време на фотосите на филм от 2021 година, заяви юристът й пред Агенция Франс Прес.

75-годишният Депардийо е упрекнат в обезчестяване по друго дело и е упрекван в полов тормоз и посягане от повече от дузина дами. Той отхвърля обвиняванията.

Адвокатът на жалбоподателката Карин Дюрие-Диболт удостовери, че тя е предала тази нова тъжба на парижката прокуратура на 23 февруари, в която се твърди за полово посягане, тормоз и корист.

Парижката прокуратура не можа да удостовери, че жалбата е била подадена, а юристите на Депардийо не разясниха.

53-годишната Амели споделя пред онлайн вестника Mediapart, че на 10 септември 2021 година Депардийо е направил няколко вулгарни забележки, а по-късно я е " сграбчи бруталнол " и " опипвал талията и корема ѝ до гърдите ".

Инцидентите са били прекратени от телохранител на снимачната площадка на кино лентата " Les volets verts " в Париж, се споделя в известието до Агенция Франс Прес.

Според Mediapart друга жена упреква Депардийо, че през август 2021 година на същата снимачна площадка два пъти е докосвал " гърдите и задните ѝ елементи ".

Повтарящите се обвинявания против Депардийо се трансфораха във фронтова линия на културната война във Франция, разделяйки света на киното и противопоставяйки феминистки групи на бранителите на артиста.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР