Дийпак Чопра е американски лекар от индийски произход. Той успява

...
Дийпак Чопра е американски лекар от индийски произход. Той успява
Коментари Харесай

10-те тайни на щастието и благоденствието според Дийпак Чопра

Дийпак Чопра е американски доктор от индийски генезис. Той съумява да се трансформира в един от най-известните писатели и мислители на нашето време, които залагат на различната медицина и духовни практики. Много хора го дефинират като гурото на новата ера. Много хора го и отхвърлят, а някои даже го дефинират като вманиачен, написа HighViewArt.

Но в случай че знаем нещо сигурно, то е, че гениалните хрумвания постоянно граничат с лудостта! Затова предлагаме ви да се запознаете с 10-те секрети на щастието и благоденствието съгласно Дийпак Чопра. Те сигурно ще ви дадат или пък просто ще ви припомнят доста скъпа информация...

Слушай вътрешния си глас

Тялото ти знае прелестно какво е положително за теб, просто би трябвало да се довериш на вътрешните си чувства. Ако не се чувстваш добре във физически или прочувствен аспект, значи подсъзнанието ти споделя: „ Внимавай! “ и противоположното. В случай, че си спокоен и щастлив, давай самоуверено – решението ти е вярно. Просто е, нали? Но доста хора нямат смелостта да си повярват.

Живей за мига

В случая не става дума да си безконтролен, а в противен случай – да поемеш отговорността за живота си. Миналото е минало, а бъдещето е това, което вършим през днешния ден. Да, през днешния ден! Най-важен е днешният ден. Усети твоето в този момент, бъди напълно в него, не се противопоставяй на мига, насочвайки вниманието си към предишното или бъдещето. Само по този начин се живееш пълноценно и ще имаш по-добро бъдеще.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР