Диян Божилов вече не е старши треньор на Добруджа. Оставката

...
Диян Божилов вече не е старши треньор на Добруджа. Оставката
Коментари Харесай

Диян Божилов вече не е треньор на Добруджа

Диян Божилов към този момент не е старши треньор на Добруджа. Оставката на експерта бе призната нощес по време на съвещание на Управителния съвет. До раздялата се стигна, откакто “жълто-зелените” изгубиха с 0:1 семейството си на Кариана (Ерден) в среща от XIII кръг на Втора лига и останаха закотвени на дъното в групата.

Най-големият голмайстор на Добруджа в “А” група се завърна отпред на родния си клуб предишното лято и съумя по решителен метод да го върне в професионалния футбол. През актуалната акция обаче отборът от стадион “Дружба” се показва много под упованията, като в 13 срещи записа единствено една победа.

Божилов, който има близо 300 мача в майсторската ни група, си потегля за повторно от стадион “Дружба”, откакто един път към този момент води тима през сезон 2010/2011. 47-годишният експерт, който е работил още в Чавдар (Бяла Слатина), Дунав (Русе) и Берое, има богата визитка като футболист, като през 90-те и началото на новия век игра за Добруджа, Славия, Ботев (Пловдив) и Берое, както и в гръцките Хания, Лариса и Диагорас. Втора лига 13 кръг, събота 3 ноември  Добруджа 0:1краен резулат  Кариана (Ерден)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР