Диян Александров подава сигнала към общината, за силната светлина на

...
Диян Александров подава сигнала към общината, за силната светлина на
Коментари Харесай

Русенец се оплака, че прожектор от Общината свети чак в дома му

Диян Александров подава сигнала към общината, за мощната светлина на прожектора, в съответната фейсбук страница

" Добър ден, господин Пенчо Милков. Пиша ви по отношение на новия прожектор, който е инсталиран на покрива на общината, с цел да осветява трибагреника ни! Много " хубаво " го осветява, само че осветява и доста добре нашите домове и очи. Аз следя прожектора към този момент 3ти ден, а през вчерашния ден и брачната половинка ми възкликна " Каква е тази лампа, която свети по този начин мощно "... И това ми дава чувството, че освен на мен НЕ ми харесва. Ние живеем в блок Проектант 1 и тя е ориентирана в същата посока. Сигурен съм, че по този начин се усеща и във всички останали високи блокове към нас: блок Сердика, блок Мелник и високият блок на площад Оборище.

Има две решения на казуса:

1: да се смени позицията му, по този начин, че да свети посока изток - запад (в тази посока няма високи сгради)

2: да се изгаси

Поздрави и прекрасен ден! "

Сигналът на Диян Александров не остава неусетен. Кметският прокурист Владимир Димитров дава отговор навреме: " Здравейте. Вероятно е доста противен момента с тази светлина. Ще ревизира какво може да се направи и ще ви известя. "

Хубаво е когато има къде русенци да подадат своите сигнали бързо и да получат отговор. Тази процедура несъмнено би трябвало да остане и да се доразвие в полза на жителите на Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР