Дивотия, сторена от деца, разгневи търновци.Разгорещена дискусия се заформи в

...
Дивотия, сторена от деца, разгневи търновци.Разгорещена дискусия се заформи в
Коментари Харесай

Улук се превърна в кошче за боклук СНИМКИ

Дивотия, сторена от деца, разгневи търновци.

Разгорещена полемика се заформи в търновска група в обществената мрежа Facebook, откакто бяха споделени фотоси, които демонстрират каква дивотия са сътворили деца.

Анета Ангелова твърди, че хлапета се качват на тераса на кооперация и след себе си оставят отпадъци. Тя им направила забележка за нерегламентираното изхърляне на боклуци на терасата - тогава децата решили да се " поправят " и изхърлили отпадъците си в... водосток.

" Преди време в групата имаше обява за едни пораснали деца (някои от които по-едри и от възрастни), които се катереха по детските люлки на ул. " Д. Буйнозов ". Същите тези деца се качват на терасата в нашата кооперация и след себе си оставят отпадъци. След като им направих забележка за неприятната хигиена, а и за вулгарния им, каруцарски речник, тези невъзпитани и нагли " деца " въпреки всичко са си изхвърлили боклуците - ето вижте къде! ", написа Ангелова.



От споделените фотоси се вижда, че в улука са напъхани пластмасови шишета, железно кенче от енергийна напитка и други боклуци. 

" Аз ще изчистя улука, ще се ядосам малко, само че ще ми мине. Но вие, родителите на тези деца, които не сте си ги научили на нищо хубаво, цялостен живот ще си биете главите с тях ", добави още Анета.

Важно е да се посочи, че терасата не е частна - тя се намира в общата част на блока, само че е без външен достъп.

" Децата се качват, като се покатерват по оградата, което може и да е рисково за тях ", отбелязва Анета.



Предлагаме ви да прочетете и дребна част от мненията под поста:

" Някои деца у дома са ангелчета, само че излязат ли на открито са изродчета ", написа Юлия Господинова.

" А така, кажи им на родителите - да си знаят. Хубаво е да има фотоси на децата - да си ги познаят ", разяснява Петко Прокопов.

" Според мен всичко е от родителите - родителите хвърлят ли на земята, децата са същите... образование! ", безапелационна е Силвия Георгиева.

" Не са отговорни децата! И тъкмо за това в България се псува единствено на майка (в огромна част от случаите) ", написа Влади Ванков.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР