- Дивна, вече си на 20 г., а хората сякаш

...
- Дивна, вече си на 20 г., а хората сякаш
Коментари Харесай

Дивна: Скандалът продава, но и се изчерпва бързо

- Дивна, към този момент си на 20 година, а хората като че ли те помнят все като дете. Ти по какъв начин усещаш смяната в себе си?

- Чувствам се млада, цялостна с сила и подготвеност. Да, в огромна степен пораснала, само че и постоянно с детето в себе си.

- Трябва ли да има кавги, с цел да е сполучлив един реализатор в България?

- Според мен, с цел да успее, човек би трябвало да бъде себе си, без значение в коя географска широчина живее и се развива. Скандалът продава, само че и се изчерпва бързо. Провокацията е здравословна, стига да е в вярното количество.

- Ти за какво бягаш от свадите?

- Не съм човек на крайностите. Никога не съм чувствала потребността или желанието да бъда част от кавги.



- Продължаваш ли да си близка с Миро?

- Има хора в живота ни, които идват със специфична задача и оставят дълготраен отпечатък върху него. Миро е един от тези хора в моя живот. Имам щастието да го нарека освен собствен наставник, само че и семейство. След всеки диалог с него се усещам безпределно признателна, че го имам, тъй като той постоянно знае по какъв начин да ме накара да имам вяра в себе си и в това, че мога да реализира всичко. Аз съм най-верният му почитател!

- Лесно ли се прави музика в България?

- Никъде не е елементарно да се прави музика, в случай че нямаш верния екип от хора зад тила си.

- Кои са факторите, които могат да спънат кариерата на един реализатор?

- Може би най-много наклонността на българина да подходи първо с съмнение и инстинктът му да осъди, без да е погледнал по-обстойно. Така подхожда в началото към новата музика огромна част от всеобщата аудитория.



- Какво ти е мнението за българския попфолк?

- Една добре развита и смазана шоубизнес машина.

- Какво мислиш за войната сред другите музикални стилове?

- Тази война е епична като онази за Хубавата Елена, само че и прекомерно митична. Бих споделила, че я има единствено в медийното пространство.

- Има ли музикант или артист, който същински да те въодушевява?

- Непрестанно се изучавам и въодушевявам от свои сътрудници - било то на родна сцена, или реализатори със международна популярност. Ще не преставам да го върша, тъй като това е методът да се основава изкуство - посредством продан на прекарвания, познания и умения сред артистите. Няма да изреждам имена, тъй като са безчет.



- А обичана ария?

- Същото важи и за песните - през днешния ден обичана ми е една, на следващия ден друга. Зависи от каква музика нуждая се в съответния интервал.

- Озвучавала си основната героиня в сериала "Елена от Авалор ". Ти самата мислиш ли за кариера в киното?

- Днес всеки реализатор би трябвало да може до някаква степен и да играе, с цел да се превъплъщава в разнообразни "роли " в музикалните си планове, без значение дали във видеоклиповете си, или на сцената. Аз самата като доста дребна мечтаех да бъда и актриса, а и до ден сегашен обичам да се трансформирам пред огледалото у дома и да се пробвам да възпроизвеждам героите от музиката, която чувам сега. Нямам упоритостите да се занимавам с актьорско майсторство, тъй като моят живот е музиката, само че в случай че получа опция и за подобен вид изява, сигурно бих се въодушевила.

- Имаш ли си другар?

- Нямам.

- Мислиш ли за съществени житейски проекти?

- На тази възраст е прекомерно рано да се мисли за общи житейски проекти с различен човек. Сега е времето, в което аз и връстниците ми би трябвало да градим личните си житейски проекти и цели.



- Как си представяш идеалната женитба?

- Когато й пристигна времето, ще му мисля.

- Кога една жена е най-секси?

- Когато се усеща уверена в себе си.

- Колко постоянно си в твоя роден град Русе?

- Гледам да не си върша проекти по кое време ще се прибирам - когато усетя, че ми е домъчняло повече за фамилията ми, просто го върша. Веднъж даже ги изненадах по този начин - не знаеха, че ще се връщам, и посрещането беше още по-емоционално.

- Какво правиш, до момента в който си почиваш?

- Наслаждавам се на дребните неща - времето с обичаните хора, с кучето ми, следя и уча всичко към мен, по този начин се зареждам и въодушевявам.

- Плановете ти за лятото?

- Работя по нов план, който приготвям за есента. В същото време се веселя на живота и мародерствам с цялостни шепи от него!

- Последната книга, която прочете, е...

- "Бариерата " от Павел Вежинов.

Източник: "България през днешния ден "

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР