Дивна се завърна на сцената! Месеци след жестоката катастрофа, при

...
Дивна се завърна на сцената! Месеци след жестоката катастрофа, при
Коментари Харесай

Дивна се завърна!

Дивна се завърна на сцената! Месеци след жестоката злополука, при която певицата едвам не умъртви приятелката си Кристин Илиева, тя най-сетне излезе пред аудитория, видя HotArena .

Дивна одобри да пее в благотворителен концерт за тежко заболели учители. Певицата сподели, че към този момент е траяла напред и е претърпяла шока от случилото се, написа „ България през днешния ден ”.

Изпълнителката изпадна в меланхолия след злополуката породена от нея. Тя ръководи автомобил, който излиза от пътя и по време на конфликт с крайпътен дирек тежко наранява спътничката си—манекенката Кристин Илиева.

Дивна се отървава с леки пострадвания, само че не и приятелката й. Моделката претърпява голям брой контузии, само че към този момент е на крайници след куп интервенции.

Благоприятното развиване с Кристи кара Дивна да се усеща все по-добре. След злополуката младата певица се покри и не приемаше обществени изяви… до оня ден.

Дивна сподели, че към този момент е претърпяла тежките моменти и още веднъж се усеща добре. След месеци на тежка меланхолия тя още веднъж се усеща щастлива.

„ Не спирайте да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го давам обещание, тъй като това, че мога да бъда тук, с вас, и да изпея тази ария, значи, че нещата ще се оправят ”, бяха първите думи на Дивна.

След злополуката връзките сред певицата и Кристин охладяха. Двете не са толкоз близки, колкото преди, само че въпреки всичко таят топли усеща.

„ Обичам я—призна в изявление Илиева. — Когато се видяхме за първи път и двете се разплакахме. Вече не сме толкоз близки ”, добави моделката, която продължава с битката да може да върви сама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР