Дивите райски кътчета: Русия“ е първият филм от поредицата, която

...
Дивите райски кътчета: Русия“ е първият филм от поредицата, която
Коментари Харесай

Росатом и National Geographic представят в българския ефир „Дивите райски кътчета: Русия“

„ Дивите божествен кътчета: Русия “ е първият филм от поредицата, която доближава до публиката, с помощта на „ Росатом “ и който ще бъде излъчен от National Geographic в българския ефир на 21 юли от 19.00 часа. Лентата ще води феновете на незабравимо странствуване в най-отдалечение и неразучени райони на Русия – Камчатка, Алтай и Арктика. Техните сурови, само че нежни екосистеми са застрашени от разрушителните резултати на смяната на климата.

Проектът „ Дивите божествен кътчета “ доближава до публиката с помощта на „ Росатом “ и ще бъде предаван в програмата на National Geographic по целия свят. Проектът включва снимането и излъчването на поредност пълнометражни документални филми за недокоснати територии, чиито екосистеми са изключително уязвими към въздействието на световното стопляне. Основна цел на плана е да притегли вниманието на интернационалната общественост към климатичните промени и потребността от световен преход към чиста сила.

В продължение на няколко месеца снимачният екип на „ Дивите божествен кътчета “ обикаля най-отдалечените кътчета на територия, разпростряла се на 10 000 км от изток на запад в най-голямата страна на планетата. Вижте по какъв начин мечките в Камчатка ловят риба, моржовете плуват по крайбрежията на Арктика, а мускусните бикове оцеляват в суровите условия на времето, както и доста други представители на редки типове от разнообразната флора и фауна в техните естествени хабитати.  

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР