Диви маймуни съсипват спокойствието на туристи в Тайланд - вместо

...
Диви маймуни съсипват спокойствието на туристи в Тайланд - вместо
Коментари Харесай

Почерпени маймуни атакуват туристи в Тайланд

Диви маймуни унищожават спокойствието на туристи в Тайланд - вместо да се радват на морето, слънцето и красивите гледки на остров Фи Фи, хората са принудени да се крият, когато дивите примати нападат, споделя Дейли Стар.

В сниман клип се вижда сърдит сив макак с дълга опашка, който удря млада дама по крайници на плажа в залива, до който се стига единствено с лодка.
Въпреки че им е казано, че животните са " другарски настроени ", маймуните тук вилнеят, когато са гладни, само че на туристите е неразрешено да ги хранят.
Животните слизат от близките планини.

Известно е, че някои хора, които демонстрират боязън или които ненадейно са сюрпризирани от тях, до момента в който държат храна, са били надраскани или ухапани.
Турист, който неотдавна снима нападателните примати в деяние, предизвести: „ Направих това видео по време на последното си пътешестване в Тайланд, то демонстрира нападателни маймуни, които нападат туристи на Маймунския плаж на островите Ко Фи Фи “.

" Ако планирате да ходите на този плаж, не се приближавайте към тези маймуни и не им давайте храна или питиета ", предизвестява той.
Видеото демонстрира маймуна, която се откъсва от групата си и гони ужасена жена.

При различен случай маймуна нанася неуместен удар по висок момък, носещ джапанки, пробвайки се да ги грабне от ръцете му. След това наподобява, че скача върху крайници на младо момиче. По-късно нагъл мъжага се пробва да грабне парченце храна от жена на пикник върху белите пясъци. Той се отдръпва за момент, преди да скочи към нея и да грабне кутия със сладки напряко от ръката й.

Други фрагменти демонстрират маймуна, крадяща бутилка газирана напитка от група момчета, след което изпива остатъците от кутийки с бира.

Тайландските представители на дивата природа от дълго време се пробват да укротят пияните и нападателни същества, само че без резултат.
През 2015 година те заловиха 80 маймуни от село в покрайнините на Банкок след недоволства от тероризирани селяни.

Генералният шеф на Департамента за национални паркове, запазване на дивата природа и растенията Нипол Чотибан съобщи, че преди време маймуните „ влизали в домове и ровели в нещата и хладилниците на хората “.

Известно е, че мъжките са хиперагресивни по време на сезона на чифтосване, който продължава сред ноември и март.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР