Диви животни, държани в клетки във фантастично луксозни вили и

...
Диви животни, държани в клетки във фантастично луксозни вили и
Коментари Харесай

В Ел Ей купонясват в частни супервили

Диви животни, държани в кафези във фантастично първокласни вили и празненства, струващи милиони долари - със затворените питейни заведения в Ел Ей купоните се реалокираха по хълмовете на Холивуд, написа Франс прес.

" Когато приказвам за тези фиести, не става дума за скромни барбекюта с другари и родственици в двора - разяснява Дейвид Риу, който се бори за ограничение на шумните нощни сбирки в Меката на киното. - Става дума за празненства за милиони долари, с лъвове в кафези, с тигри и дребни жирафчета, дефилиращи по аления килим! "

" Последствията от тези огромни елитни сбирки са много рискови, тъй като посредством тях може неконтролируемо да се популяризира болестта от Covid-19-19 из цялата общественост ", разяснява от своя страна кметът на Ел Ей Ерик Гарсети.

Вирусната зараза обаче не е най-голямата заплаха в тази ситуация. Миналия понеделник под прелитащите хеликоптери на новинарските малките екрани на огромен ваучър с младежи на паметната " Мълхоланд драйв " нахлу полиция. Проехтяха изстрели и един човек беше погубен.

Кметът беше акредитиран по неотложност да прекъсва електричеството и водата във вилите, ситуирани до основните буквите на надписа " Холивуд ", трансформирали се в нощни заведения.

Заради прецизните разпореждания в Лос Анджелис, задължаващи вечерните локали да затварят в 2 часа след среднощ, купонджиите постоянно се пренасочват към " хълмовете " след последната сервирана чаша.

И в случай че пандемията и последвалите ограничаващи ограничения бяха внесли известно успокоение в Меката на киното, през последните седмици се вихрят невиждани празненства в първокласните вили в Бевърли хилс. Расте експоненциално и броят на недоволствата на жителите от нерегламентирания нощен живот. Ако преди пандемията е имало по 10-15 празненства през нощите през уикендите, в този момент техният брой надвишава 50.

Сбирките не се провеждат от притежателите на вилите, а от притежателите на нощните заведения. Те заплащат по 10 хиляди $ на вечер за давано чартърен имение. Купонджиите от своя страна закупуват много солени куверти. Отново са на дискотека с консумация, само че този път разполагат с неописуема панорама към Лос Анджелис и с луксозен басейн. Екстри, които мъчно ще получат в който и да било бар по тези места.

Плащаните санкции от 8000 $ за уредниците на сходни празненства не могат да ги изплашат. Те ги включват като характерен разход, имайки поради огромната облага, която ще получат след края на незаконната колекция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР