Диви екшъни се се разиграли тази нощ в различни краища

...
Диви екшъни се се разиграли тази нощ в различни краища
Коментари Харесай

Брутална нощ в София! Въоръжена банда преби и ограби двама братя, смазан от бой бензинаджия до Южния парк, а буйна жена...

Диви екшъни се се разиграли тази нощ в разнообразни краища на София, часове преди формалното разкриване на Европредседателството. За това алармираха читатели на БЛИЦ. Първият случай е от квартал Бистрица на столицата. Както БЛИЦ писа първи, чиновник на бензиностанция е бил атакуван и пребит.

Нападението е станало на ул. „ Никола Крушкин-Чолака “. Пострадалият е превозен в болница. На място е пристигнала полиция, с цел да обясни събитията към престъпното действие.

В софийския квартал " Илиянци " пък е бил осъществен въоръжен обир . Инцидентът е станал на ул. " Грозден ", покрай ул. " Комета ". За произшествието заяви гражданин на региона.

Както медията ни заяви, четирима незнайни са пристигнали с дребна и тъмна кола като са пребили двама братя на 40 и 45-годишна възраст. След въоръжения обир, двамата потърпевши са превозени в болница.

В дребните часове на деня в ж.к. " Младост 1 " съседи са се оплакали от буйна жена, която е почнала да чупи жилището си в бл. 18 и да хвърля през прозореца разнообразни предмети. На място са пристигнали чиновници на реда, като дамата по-късно е била закарана до здравно заведение.

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР