Varna24.bg. Изложението е разделено на три части - експо, иновации и

...
Varna24.bg. Изложението е разделено на три части - експо, иновации и
Коментари Харесай

Зрелищно стартира високотехнологичната конференция Innowave Summit във Варна

Varna24.bg . 

Изложението е разграничено на три елементи - експо, нововъведения и бизнес. Ще бъдат показани нововъведения в областта на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната действителност, изкуствения разсъдък, нано технологиите, финансовите технологии, цифровото опазване на здравето, стартъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и други По време на пилотното издание през 2017 година във форума присъединяване са взели над 800 души. Тази година записаните все още са над 1500 от 23 страни по целия свят.

За първи път в България идва управител " Глобални маркетингови решения “ за Централна и Източна Европа във Фейсбук – Андрю-Уелд Мур, който ще опише на гостите по какъв начин да глобализират бизнеса си. Генералният управител продажби в Гугъл – Нанси Немес, ще приказва за виртуалната и добавена стойност. Съвместно с българския европейски комисар по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел ще бъде разгласен план, в поддръжка на дами, разрастващи се в областта на изкуствения разсъдък. Съоснователят и член на борда на Siri (Apple) – Норман Уинарски, ще опише историята и вероятностите пред Siri. И още: Българска компания ще покаже първообраз на хуманоиден робот холограма. 

Тазгодишното издание приготвя серия от начинания, в помощ на българския бизнес да бъде световен. Над 500 притежатели и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия, са удостоверили присъединяване във форума досега, оповестяват уредниците. Над 60 международно приети маркетолози и мениджъри във водещи интернационалните компании, бизнес ангели и представители на капиталови фондове от три континента, измежду които Apple, Гугъл, Фейсбук, Alibaba, Salesforce, Amazon, Ebay, SAP, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn, Oracle, Vimeo, Booking, Space X и доста други ще опишат какви са трендовете и какво се чака да се случи в бранша.

Организатор е Български Бизнес Форуми, в партньорство с Община Варна.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР