Див врачанин, пращал на бившата си изгора и на майка

...
Див врачанин, пращал на бившата си изгора и на майка
Коментари Харесай

Съдят врачанин, пращал снимка на еректиралия си пенис на майката на бившата си

Див врачанин, пращал на някогашната си възлюбена и на майка й надървения си пенис, бе изправен на подсъдимата пейка, написа "Булнюз ".

Делото против мъжа, на който в района биха дали определението „ пустиняк “, се гледа преди дни в районния съд във Враца.

От документите по процеса излиза наяве, че Р. М. е решил да изпраща еротичното обръщение на двете дами през април предходната година. Причината за изявата към някогашната му другарка и майка й най-вероятно била раздялата, от която не бил по никакъв начин удовлетворен.

През 2016 година той и изгората му живеели на брачен начала, само че на идната година се разделили. Отношенията посред им се влошили и мъжът почнал да подвига чести кавги, да заплашва и наскърбява, както партньорката си, по този начин и нейната майка.

Напрегнатите връзки неизбежно довели до тяхната разлъка, като малко по-късно врачанинът решил да покаже първо на майка й какво е изпуснала щерка й, а след няколко дни припомнил и на някогашната си половинка какъв брой е талантлив. Снимките мъжът изпратил в чат в месинджър, а двете дами не приели по никакъв начин добре постъпката му. Те незабавно съобщили на органите на реда, че Р.М. им изпраща нецензурен материали и ги тормози.

По данни на полицията на изпратените фотоси се виждало, че врачанинът е с „ изцяло разсъблечени облекла и държал с лявата си ръка еректиралия си сексуален орган “. Заради цялостните му признания в съда и пред полицията, Р.М. е освободен от наказателна отговорност, а е наказан да заплати санкция в размер на 1 300 лв. и разноските по делото в размер на 323 лв..

Решението предстои на обжалване или протестиране пред врачанския областен съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР