Водата във Варна през следващата година може да поскъпне още,

...
Водата във Варна през следващата година може да поскъпне още,
Коментари Харесай

Обмислят ново поскъпване на водата във Варна

Водата във Варна през идната година може да нарастне още, научи Varna24.bg .
Очаква се битовите консуматори във Варна да заплащат по 3,005 лв. за кубик вода от януари, вместо както до момента по 2,93 лв..
Промените ще бъдат обсъждани в четвъртък и засягат общо 14 града в страната. Това излиза наяве от известие, в което се показва, че на 07.12.2017 година от 13.30 ч. в постройката на КЕВР ще се организира намерено съвещание за разискване на отчет по отношение на изменение на утвърдените цени на ВиК услуги за 2018 година на "Софийска вода " АД; "Водоснабдяване и канализация " ЕООД, гр. Смолян; "Водоснабдяване и канализация - Варна " ООД; "Водоснабдяване и канализация " ЕООД, гр. Пловдив; "Водоснабдяване и канализация " ООД, гр. Силистра; "Водоснабдяване и канализация " ООД, гр. Кърджали; "Водоснабдяване и канализация " ООД, гр. Русе, "Напоителни системи " ЕАД; "ВиК-Златни Пясъци " ООД, "Водоснабдяване и канализация " ООД, гр. Перник, "Водоснабдяване и канализация " ООД, гр. Монтана; "Водоснабдяване и канализация - Шумен " ООД; "Водоснабдяване и канализация - Сливен " ООД; "Водоснабдяване и канализация " ЕАД, гр. Бургас; "Водоснабдяване и канализация " ЕООД, гр. Ямбол, "Водоснабдяване и канализация " ООД, гр. Враца, по реда на член 6, т. 2 и член 29 от Наредбата за контролиране на цените на водоснабдителните и канализационните услуги и т. 51 - 52 от Указанията за формиране на цените на водоснабдителните и канализационните услуги посредством метода "горна граница на цени " за регулаторния интервал 2017-2021 година
Завишението за Варна е по отношение на утвърждения от ДКЕВР бизнес проект за развиване на активността на локалното сдружение "Водоснабдяване и канализация " за интервала от 2017 до 2021 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР