Plovdiv24.bg. По думите й Николай нападнал сестрата и жената на

...
Plovdiv24.bg. По думите й Николай нападнал сестрата и жената на
Коментари Харесай

Майката на ревнивия стрелец проговори, но трудно се разбира

Plovdiv24.bg . По думите й Николай нападнал сестрата и дамата на Тунджай, който на собствен ред опитал няколко пъти да изгони Николай.

Албена Филипова описа още, че Тунджай отишъл в дома й за пари, само че нея я нямало. А синът й дружно с Николай били и пияни. Пияният Николай имал полови подмятания към сестрата, а по-късно и към дамата на Тунджай, което провокирало експанзията на Филипов.

Срещу Тунджай е повдигнато обвиняване в това, че на 1. 01. 2018 година в Пловдив е направил опит съзнателно да умъртви Николай Николов от Пловдив, като действието е останало незавършено заради независещи от волята на дееца аргументи – закононарушение по член 115 вр. член 18 ал.1 от Наказателен кодекс, и в това, че на 1. 01. 2018 година в Пловдив е държал огнестрелно оръжие – 1 брой револвер марка " EKOL " модел Р 29, CAL 9 мм P.A.K., ведно с 1 бр. пълнител, без да има за това съответно позволение – закононарушение по член 339 ал.1 от Наказателен кодекс. 

По делото са разпитани очевидци, осъществени експертизи, конфискувани материални доказателства. Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение " задържане под стража ". Най-тежкото планувано наказване за закононарушенията, в които е упрекнат Филипов, е отнемане от независимост от 10 до 20 години.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР