С оглед ограничаване на заболеваемостта в област Пловдив се прилагат противоепидемични мерки,

...
С оглед ограничаване на заболеваемостта в област Пловдив се прилагат противоепидемични мерки,
Коментари Харесай

Ето къде удължиха грипната ваканция


С оглед ограничение на заболеваемостта в област Пловдив се ползват противоепидемични ограничения, считано от през днешния ден, 18 януари. До второ разпореждане се преустановяват свижданията в лечебните заведения за болнична помощ.

Поради възходяща наклонност на заболеваемостта от  грип и ОРЗ, образователните занятия в образователните заведения на територията на област Пазарджик се приключват от 21.01.2019 година до 23.01.2019 година в това число.

С оглед ограничение на грипната зараза РЗИ-Софийска област е изпратило наставление до началника на РУО-Софийска област за прекратяване на образователните занятия в ОУ " Неофит Рилски “ – гр. Самоков и СУ " Отец Паисий “ – гр. Самоков за интервала от 21.01.2019 година до 25.01.2019 година в това число.

С цел ограничение на заболеваемостта от ОРЗ и грип измежду учениците, РЗИ-Шумен изпрати рекомендация на началника на РУО-Шумен за удължение на грипната почивка в областта до 22 януари в това число.

Във връзка с повишаване на заболеваемостта от грип и ОРЗ в област Стара Загора РЗИ-Стара Загора е предложила на РУО удължение на грипната почивка на учениците с два дни – от 21.01.2019 година до 22.01.2019 година в това число.

Удължена е ваканцията и в Бургас, където учениците ще са по класните стаи в сряда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР