Инцидентът е станал на 2 октомври тази година пред игрална

...
Инцидентът е станал на 2 октомври тази година пред игрална
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 25-годишния Димитър, наръгал с нож мъж във Владиславово


Инцидентът е станал на 2 октомври тази година пред игрална зала във варненския квартал " Владиславово “. Между двама мъже избухнал скандал за 15 лв.. Единият извадил нож, с цел да реши разногласието. Намесил се техен общ прочут, който се е опитал да ги разтърве. Димитър забил нож в региона на сърцето на 29-годишния мъж, опитал се да предотврати побоя сред спорещите и избягал. По-късно бил открит и арестуван, а потърпевшият мъж бил опериран по неотложност.

Защитата на обвинения твърди, че в хода на следствените дейности са били позволени голям брой пропуски. Съдът обаче означи в своето определение, че на този стадий няма никакви законови учредения да се намесва или да указва на проверяващите по какъв начин да си правят работата. Макар и броени дни след случая са били събрани задоволително доказателства, които обосновават догатката, че Димитър е съпричастен към закононарушението, за което е притеглен като обвинен. Наказанието за това действие е " отнемане от независимост “ от 10 до 20 години. Доколкото следствието е в начален стадий, предстоят още голям брой процесуално следствени дейности.

Въззивната апелативна инстанция намира, че има заплаха в случай че е с по-лека мярка за неотклонение, обвиненият да се опита да извърши закононарушение и да влияе на очевидци на следствието.

Определението на Варненския апелативен съд, с което се удостоверява като закономерен първичния арест на Димитър Хр., притеглен като обвинен за опит за ликвидиране не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР