Burgas24.bg, който излови две от мургавите шарлатанки. Въпреки, че след

...
Burgas24.bg, който излови две от мургавите шарлатанки. Въпреки, че след
Коментари Харесай

Тези измамнички събират пари на гърба на хората с увреждания! Запомнете лицата им

Burgas24.bg , който излови две от мургавите шарлатанки. Въпреки, че след нашата интервенция, предходната година групата бе хваната от полицията и изхвърлена от България с сигнален протокол, те още веднъж са тук и събират пари от бургазлии.

Схемата им е една и съща – обикалят централните улици и комплексите с директория и сякаш събират подписи за създаване на център за глухонеми. На някои от хвърчащите листчета  има подложен признакът на хората с увреждания. Представят се за глухонеми и откакто някой се подпише, с жестове и мимики упорстват за парични дарения.

Наш кореспондент предотврати следващото такова взимане на пари от инцидентно спрян жител. Измамниците завчас не помниха, че са глухонеми и започнаха да мърморят нещо на румънски, показвайки неприлични жестове.

За жал българските закони са такива, че даже и да бъдат хванати в крачка, последствията за мургавите румънци ще са съвсем нулеви. Нужни са безспорни доказателства и свидетелски показания, което значително отхвърля пострадалите да се занимават. Единственото, което можете да извършите е да запомните лицата им. Не се подписвайте и не им давайте пари, вместо това ги снимайте и разпространявайте фотосите им!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР