Varna24.bg шефът на фирма Градски транспорт инж. Злати Златев. За новите

...
Varna24.bg шефът на фирма Градски транспорт инж. Злати Златев. За новите
Коментари Харесай

Пристигнаха още 10 от свръхмодерните автобуси на Варна, търсят спешно шофьори! Вижте колко пари им дават

Varna24.bg шефът на компания " Градски превоз " инж. Злати Златев. За новите возила обаче незабавно се търсят водачи, добави той.

Кандидатите би трябвало да имат категория " Д " и професионална подготвеност. 

Няма възрастови или други ограничавания. Водачите ще бъдат подготвени от специфичен екип, дошъл от Полша от завода производител, с цел да могат с лекост да се сработят с новите съвременни возила, добави инж. Златев. 

Водачите във компанията получават чиста заплата сред 900 и 1100 лева според от професионалния си стаж и опит. 

Желаещите би трябвало да подадат молба в ръководството на компанията " Градски превоз " на ул. " Тролейна " №48. 

Очаква се до 22 юни да дойдат и последните пет от новите градски рейсове. 

Припомняме, че новите 15 рейса, които ще се движат по варненските улици, са модел, разгласен за рейс на Европа през 2017 г.  

Вече са пуснати за придвижване три от рейсовете, които дойдоха в морският град. Очаква се след приключването на ремонтите по огромните булеварди в града, новите возила да бъдат пуснати на по-кратък период, с цел да не са претъпкани с пасажери, изясни инж. Златев. 
 
Шефът на компания " Градски превоз " разкри и част от екстрите на новите съвременни рейсове. Те ще са солови, 28-местни, отговарящи на стандарт ЕВРО 6, което значи, че ще са с най-чистата система на димни газове. Ще бъдат оборудвани с централно смазване, както и с камери за предно и задно виждане. Във всеки рейс ще има осведомително табло, което ще оповестява на пасажерите актуалната и идна спирка.

Предвижда се доставката на рейсовете да е дружно с диагностична инсталация с нужния програмен продукт за ДВГ и скоростна кутия.

Стойността на поръчката е над 6.3 млн. лв. без Данък добавена стойност. В сумата влиза и образованието на водачи и монтьори.

Обществената поръчка се финансира по оперативна стратегия " Региони в напредък " и на процедура е част от втората фаза на плана за интегриран градски превоз.

Очаква се всичките 10 рейсове, които към този момент са във Варна да тръгнат по разписание след към седмица, когато минат регистрация и механически обзор в КАТ, добави инж. Златев. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР