:Не само, че е хубаво, а е наложително, когато излизат

...
:Не само, че е хубаво, а е наложително, когато излизат
Коментари Харесай

Заведенията шокираха с процента българи, които вече са защитени от вируса! Огромен е!

:

" Не единствено, че е хубаво, а е неотложно, когато излизат по медиите, математиците да подхождат отговорно към прогнозите, които вършат. Да се осведомят и тогава да приказват. Изключително безумно е, когато от ефира се изричат неистини, които са елементарно изобличими и с бърз взор на формалните данни. След като затвориха единствено нощните заведения на 25.10.2020, в идващите 4 седмици случаите не спаднаха, както излъга математикът шаман, а се подвигнаха над три пъти, както се вижда от формалната статистика!

Опитите да се аргументират имитациите на ограничения, каквото е затварянето единствено на заведенията, до момента в който на никое място, никой, никакви ограничения не съблюдава, са операции и откровени неистини, като тази, освен не убеждават хората в изгодата от " ограничения ", а имат тъкмо противоположният резултат. Ефектът на лъжливото овчарче. Когато две години лъжем, че пазим живота на възрастните хора, като затваряме нощните клубове, никой на никакви тиради от същите хора не има вяра. Затова и хората не имат вяра в изгодата от имунизациите, чудят се, откакто ги лъжат за имитациите на " ограничения ", дали не лъжат ги лъжат и за всичко останало. Както към този момент казахме, резултатът е " Лъжливото овчарче ".

Отделен въпрос е, че колкото и брилянтен да е един математически модел, в случай че изходните данни са погрешни, то и моделът дава неверни прогнози. Според наше проучване, в анкета на СЗБ и БАЗ, установихме, че има 46% преболедували притежатели на заведения, едвам 6% са в формалната статистика. Това прави над 7 пъти скрита заболеваемост. Съответно изводът е, че в България имаме 3 милиона преболедували и 2 милиона излекувани, което прави 70% предпазени по някакъв метод.

Затова намираме за мощно пресилени прогнозите му за 10 000 нови случая дневно след две седмици. Нима при приблизително 25 000 теста на ден, 40% от тях ще са позитивни? Без да сме с искания за експертиза, нашите скромни прогнози са, че при към този момент 70% население с някакъв имунен отговор, при неизбежното повишаване на случаите, няма да надхвърлим трайно 3-4 хиляди дневно. И в 70% имунизираната Англия има по 30-40 000 нови случаи дневно, само че всичко работи и нощните клубове и стадионите са цялостни.

В Швеция, която беше почтена към жителите си от първия ден и в никакъв случай нищо не затвори, сега съвсем няма нови случаи и умряли, тъй като хората към този момент са и преболедували, и имунизирани. Но тези хора имат доверие в здравните управляващи, които не са ги лъгали, че ще опазят възрастните хора, като вземат хляба на младите... В такава рецесия, доверието в здравните управляващи е от извънредно значение. А нашите от дълго време са го изгубили и тиражирането на откровени неистини, грозни операции, агитация на дискриминирането и втълпяване на разграничителни линии и ненавист в обществото, утежняват обстановката до моментното й положение...

Срам и срам сте! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР