Той е обвинен за това, че на 18.04.2018г. на път

...
Той е обвинен за това, че на 18.04.2018г. на път
Коментари Харесай

Шофьор прегази смъртоносно велосипедист и избяга


Той е упрекнат за това, че на 18.04.2018г. на път гр.Сливен, пътен възел Тополчане, на разклона за кв. " Диньо Дачев “ на гр.Сливен, при ръководство на МПС – лек автомобил, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност предизвикал гибелта на 70-годишен мъж, като след действието е избягал от местопроизшествието.

Катастрофата настъпила заради обстоятелството, че управляваният от обвинения автомобил се е движил със скорост, която не му е разрешила навреме да забележи потърпевшия, който управлявал велосипед.

Васил В. не е понижил скоростта си на придвижване и блъснал потърпевшия, който се придвижвал в неговата лента на пътя. В резултат на удара се откъснал левия низък крак на потърпевшия, тялото му било изтласкано напред и надясно по посока на придвижването и мъжът е умрял. Обвиняемият макар, че е осъзнал позволеното от него пътнотранспортно произшествие и породения удар с велосипедиста, траял придвижването си напряко и избягал от местопроизшествието, като не спрял, не е оказал първа помощ на потърпевшия и не е запазил пътнотранспортното произшествие.

Окръжен съд – Сливен е насрочил съвещанието си за 14.11.2018г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР