В Европейската заповед за арест изрично е посочено предвиденото в

...
В Европейската заповед за арест изрично е посочено предвиденото в
Коментари Харесай

Изпълняват европейската заповед за арест на Ангел, обвинен в участие в организирана престъпна група и трафик на хора


В Европейската заповед за арест категорично е посочено плануваното в Наказателния кодекс на Белгия наказване за закононарушенията, за които се търси българския жител - " Лишаване от независимост " от 1 до 3 години и " Лишаване от независимост " от 15 до 20 години.

Според съда, издадената Европейска заповед за арест е в сходство с изискуемите по член 37 от Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест, форма и наличие. Според описанието в Европейската заповед за арест, има съществени подозрения, че обвиненото лице Ангел И. е част от проведена незаконна група, основана за да трафикира хора за Англия, активност, която е била осъществена и с събитието, че действието е станало табиет и с потребление на положението на взаимозависимост на въпросните емигранти - от които е имало и малолетни лица.

Съдът откри, че следва да бъде почетено настояването на правосъдните управляващи на Кралство Белгия и българският жител Ангел И. да бъде предаден за осъществяване на наказателно гонене в тази страна. Налице са всички условия на българския закон и на Рамково решение на Съвета от 13.06.2002 година за предаване на желаното лице.

Решението на Окръжен съд - Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд - Бургас, в 5-дневен период.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР