Plovdiv24.bg публикува вчера Поставиха билборд с лесбийки на оживен булевард

...
Plovdiv24.bg публикува вчера Поставиха билборд с лесбийки на оживен булевард
Коментари Харесай

Лют спор заради билборда с лесбийките, лагерите разделени на две!

Plovdiv24.bg разгласява през вчерашния ден " Поставиха билборд с лесбийки на многолюден бул. в Пловдив! " , провокира голям брой мнения и реакции. Едни читатели изрекоха възмущението си от слагането на въпросните билбордове в града ни, до момента в който други не видяха нищо неправилно в тях и приканиха за по-либерално разбиране на нещата. Ето и част от мненията под публикацията:

1. " Като виждам по какъв начин мигновено се почват разногласията, си мисля, че слагането на такава тематика на билборда е по-дълбоко замислена. Защото първо би трябвало да се запитаме кой може да е платил?! Второ да го свържем с това, че русофилите и така нататък " патриоти " залагат навръх тая тематика да печелят електорат, като насаждат визията, че Западът е блудствен. Тогава кой има пари и кой интерес от разпалване на подобен спор! Нека сами си отговорим! "

2. " Има една известна мисъл на Джордж Оруел, която е много перифразирана, само че в същността си споделя, че най-голямата полезност на демокрацията е свободата да можеш да кажеш това, което другите не желаят да чуят. Европейска столица на културата ли ще бъдем, или Балканска столица на културата? "

3. " Възмутителното е, че измежду нас живеят дебили, които имат мислене от Средновековието и на които пипето им е толкоз малко, че не схващат, че гей не се става, а се раждаш подобен! "

4. " Ей, аман от `моралисти`... значи две човешки същества да се държат за ръка или да се прегърнат е деградация и народен проблем, само че нямате нищо срещу да гледате пр*ститутки всяка вечер по " Биг Брадър ", нямате срещу да се трепете като животни по кръстовища поради едното засичане, нямате срещу да ви облъчват с религии, до момента в който същите тези хора изнасилват деца и си купуват мерцедеси за по 200 бона... смешни, тесногръди дребни душици ".

5. " Тотална деградация на обществото по целия свят - задачата е заличаване на половете и лесна операция във всеки аспект - всичко това добре замаскирано с човешки права и свободи(я) ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР