Burgas24.bg.Хората настояват да бъдат допуснати до работните си места и

...
Burgas24.bg.Хората настояват да бъдат допуснати до работните си места и
Коментари Харесай

Шефът на Митницата: Има тежки нарушения във Винпром Карнобат! Служители: Не ни оставяйте без хляб!

Burgas24.bg.

Хората упорстват да бъдат позволени до работните си места и са безапелационни, че няма да прекратят митингите, до момента в който гласът им не бъде чут. Ако затварянето на завода продължи повече от 48 часа, служащите са подготвени да пренесат недоволството си в София.

Същевременно шефът на Митница Бургас Валери Стефанов съобщи, че писмени заповеди за запечатването на трите заводи и данъчните хранилища на " Винпром Карнобат " са предоставени на членове на Управителния съвет на компанията.

" В резултат на инспекциите по съблюдаване на данъчното законодателство са открити доста тежки административни нарушавания, а за някои от тях има данни за осъществени закононарушения, за което е сезирана съответната способена институция ", добави Стефанов.

Той изясни, че за дейностите на митническите чиновници за всяка инспекция във всеки един склад има протоколи. Проверките се правят в наличието на чиновници на складовете и те са подписали протоколите. Там са изложени ясни констатации и обстоятелства за нарушаванията. Протоколите са написани и признати от шефовете на компанията.

Стефанов разясни, че вследствие на нарушаванията се наложило запечатването на обектите в период от 48 часа. Всички тези дейностите на митническата администрация са обжалваеми по съответния ред. Даден е достъп на механически лица да имат непрекъснато наличие, с цел да не се позволен повреди в завода и по изключение е позволено продукцията с грозде, която е контрактувана за изкупуване да влиза гладко в завода.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР