Див екшън се е разиграл във Видин, научи BulNews.bg. Младеж

...
Див екшън се е разиграл във Видин, научи BulNews.bg. Младеж
Коментари Харесай

Див екшън! Младеж наби друг, скочи и на полицай

Див екшън се е разиграл във Видин, научи BulNews.bg. Младеж е псувал и набил различен, след което скочил и на служител на реда.
Случката е станала малко преди 20 часа на 1 октомври. 29-годишният П.П. от село Бойница нападнал други двама младежи – Жельо Ж. и Витали Н. Агресивният мъж почнал да сипе обиди и нецензурни думи против тях, като ги наричал „ педераси “ и „ идиоти “ и ги псувал цветущо на майка. След това младежът скочил на пердах на Жельо и му нанесъл удар в лицето.
Всичко това станало на обществено място в крайдунавския град, пред очите на доста очевидци. Очевидци на грозната сцена подали сигнал в полицията и на място бил изпратен екип униформени, който да усмири развилнелия се мъж.
Вместо да се успокои обаче, П.П. почнал още повече да беснее. Той отказал да даде документите си за идентичност на служителите на реда и им изкрещял, че са неудачници. След това напусвал и тях и протегнал ръка да удари едното ченге.
Едва тогава буйният юноша е закопчан с белезници и откаран в ареста. Още на идващия ден той е изправен пред съда да дава отговор за агресивното си държание. Той е наказан по бързата процедура, като магистратите го признали за отговорен и постановили да прекара зад решетките 5 денонощия. С това наказване съдът счел, че ще бъде реализиран образователен резултат във връзка с нарушителя, с цел да се въздържа същият в бъдеще от осъществяване на сходни хулигански дейности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР