Див екшън като по филмите се разигра снощи в бургаския

...
Див екшън като по филмите се разигра снощи в бургаския
Коментари Харесай

Бесен екшън! Бургазлия опита да сгази катаджия, последва луда гонка

Див екшън като по филмите се разигра нощес в бургаския кв. Долно Езерово. Около 20.25 ч.  нощес чиновници от Второ Районно ръководство – Бургас посетили частен дом, намиращ се на ул. „ Балкан ", населяван от 28-годишен лидер на л.а. Дачия „ Докер ”, с русенска регистрация, позволил ПТП и избягал от местопроизшествието, оповестяват от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Униформените не разкрили водача, който по първични данни бил в нетрезво положение. Малко по-късно на кръстовището на улиците „ Босна ” и „ Залесителна ” чиновниците забелязали автомобила, само че лидерът му не се съобразил с подадения сигнал със СТОП-палка, а внезапно ускорявайки, траял да се движи, като направил опит да блъсне спиращия го служител на реда.

Служителят на реда съумял да избегне съдбовния конфликт, като дружно с сътрудниците си последвал лекия автомобил с включени светлинна и звукова сигнализации.

След малко гонене лидерът на л.а. „ Дачия ” спрял колата и побягнал сред блокове 136 и 232 в посока базата на ВИК.

Задържан е макар агресивното си държание и несъблюдение разпорежданията на полицейските органи за период до 24 часа, като за задачата е употребена физическа мощ и помощни средства /белезници/.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР