Общинското ръководство осигурява 70 на сто от бюджета на клуба,

...
Общинското ръководство осигурява 70 на сто от бюджета на клуба,
Коментари Харесай

ОФК Спартак призова феновете за подкрепа, клуба е стабилен, без задължения, цари пълна прозрачност


„ Общинското управление обезпечава 70 на 100 от бюджета на клуба, за което благодаря на кмета. Не можем да желаеме повече от него. Не стопираме да търсим още спонсори. Нека и почитателите да оказват помощ като дойдат на стадиона и си закупят билет или абонаментни карти на стойност 40 лв.. Сега е момента да последователите да покажат, че Плевен заслужава да има футбол на професионално равнище “, посочи Борислав Георгиев.

Към мнението му се причисли и новия член в управлението. „ Професионален футбол няма по какъв начин да се прави, когато основния спонсор е Общината. Още повече, че общините навлизат в сложен интервал. Трябва плевенчани да оказват помощ “, добави Христо Таслаков, който ще оказва помощ с контактите си за набиране на финансови средства.

„ В момента клуба е финансово постоянен. Има цялостна бистрота. ОФК Спартак (Плевен) няма никакви отговорности. Всичко се изплаща постоянно и по този начин ще продължаваме “, безапелационен е Петков.

Относно спортно-техническата част, от управлението считат, че тима е подготвен за завръщането си в професионалния футбол.

„ Треньорският щаб Красимир Бислимов, Петър Ванков и спортния шеф Евертон Фернандо Джилио-Том направиха добра селекция от много играчи. Отборът е от 22-ма футболисти “, разясни Пепо Петков. Борислав Георгиев добави, че чака в състава на Спартак против Марица (Пловдив) да излязат осем плевенчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР