Varna24.bg сигнализира, че жена снове между автомобилите по натоварен булевард

...
Varna24.bg сигнализира, че жена снове между автомобилите по натоварен булевард
Коментари Харесай

Варненец: Жена се представя за инвалид и изнудва шофьори по натоварен булевард във Варна

Varna24.bg алармира, че жена снове сред колите по претрупан бул. в региона на " Варна мол " и се показва за глухоняма, с цел да продава сувенири на водачите, спрели на червен светофар.

Според варненецът жената основава предпоставки за катастрофи и нахлува в персоналното пространство на водачите в натоварения трафик. 

" Изглежда здрава млада жена, виждам че и за ноктопластиката си се е погрижила, не ми приличаше на неработоспособен в потребност, за какъвто се представяше. Много глухонеми хора работят и си изкарват прехраната по почтен метод. Не е този методът за набиране на дарения, другояче в никакъв случай не бих отказал помощ на човек в потребност, само че тази жена не ми вдъхна доверие ", разяснява нашият четец, който изпрати и фотоси.

Това не е първият случай, при който хора се показват за глухонеми, с цел да събират пари по улиците на морската столица. 

Припомняме, е млади здрави мургави мъже обикалят из града, с цел да събират пари за фондация на глухонемите. Друг " солов " реализатор също обикаля заведенията из града и псува хората, които му откажат подаяние. 

По този мотив преди време Varna24.bg  се свърза с централата на Съюза на глухите в България. От там оповестиха, че в никакъв случай и по никакъв мотив не са пращали сходни " мисионери " да набират дарения по заведенията и улиците. От организацията допълниха, че неведнъж са сезирали органите на реда за сходни злоупотреби с името им и приканиха хората в никакъв случай да не дават дарения на мошеници, представящи се за техни представители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР