Varna24.bg организаторите. Ето и повече за благородната инициатива:Скъпи приятели, днес искам

...
Varna24.bg организаторите. Ето и повече за благородната инициатива:Скъпи приятели, днес искам
Коментари Харесай

Благотворителен турнир по минифутбол набира средства за Рали и Младенчо

Varna24.bg уредниците. Ето и повече за благородната самодейност:

" Скъпи другари, днес желая да Ви срещна с две ангелчета, които имат потребност от нашата помощ! Прекрасните Рали (Приятелите на Рали) и Младенчо ( В помощ на Младенчо).

Рали е прелестно малко момиченце, което страда от синдром на Лий, доста рядко генетично заболяване. Също като другите деца и Рали обича да си играе с обичаните играчки, само че заболяването се пробва да и отнеме това. Нуждае се от средства за лекуване със стволови кафези, профилирана рехабилитация и от вашата помощ, защото лекуването е извънредно скъпо. 

Младенчо се ражда изцяло обикновено и здравичко детенце, а когато става на година и половина му се слага следващата ваксина Пентаксим в крачето. Малко по-късно стартират проблемите на детето, стартират да му се изкривяват крачета, стартира да не може да стъпва, скоро по-късно стопира да се храни и приказва. Междувременно му е направена интервенция, която в допълнение утежнява положението му. Семейството е съкрушено. Последвали са голям брой прегледи и съвещания със експерти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия. 

Всички доходи от обичайният Коледен шампионат по мини футбол на MFL Varna и Club Gatsby Lounge & Dance, ще бъдат разпределени на двете фамилии! 

Записаните тимове ще бъдат оповестени в групата Заедно в един тим, а жребият ще бъде изтеглен на 20.12.2018 ot 16:00 в Club Gatsby Lounge & Dance. 

Отборите ще бъдат разпределени по 3 в група, с цел да може всеки тим да има най-малко два мача. В взаимозависимост от броя тимове ще бъде разгласен и регламента на шампионата директно преди жребият! 

Формата на шампионата е 5+1 и няма ограничавания в броя записани състезатели в един тим.

Таксата за целият шампионат е в размер на 100 лева на тим, а всички събрани средствата, както казахме ще бъдат дарени по равно на двете фамилии.

Нека потвърдим, че на Коледа стават чудеса! 

Във връзка с оповестената акция в поддръжка на децата Рали и Младенчо обичания ни и най-стар футболен клуб в България ПФК Черно море даде 2 броя фланелки, подписана от треньорите от школата на клуба. Същите ги разгласяваме на търг, като събраните средства ще бъдат разпределени по равно и преведени по сметките на децата. Повече информация ще откриете в групата Заедно в един тим. "

Записванията за шампионата стават на телефон:

0895/86-49-63 - Николай Хаджиев и 0886/37-65-29 - Анатоли Атанасов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР