ОУ Елин Пелин:виж ощеБивши и настоящи ученици отПГ Колю Фичето

...
ОУ Елин Пелин:виж ощеБивши и настоящи ученици отПГ Колю Фичето
Коментари Харесай

Помните ли ученика, забил юмрук в лицето на учител в Меден рудник? Вижте как бе наказан от съда!

ОУ " Елин Пелин ":виж още Бивши и сегашни възпитаници от
ПГ " Колю Фичето " - Бургас:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Налетелият с юмруци на бургаски преподавател по физическо образование възпитаник – Георги се размина фино за безобразните си дейности, научи Burgas24.bg . Преди дни Бургаският областен съд е освободил малолетното момче от  наказателна отговорност и му е наложил само публично неодобрение. То ще изпълнено посредством прочитане на решението на съда от класния му началник -   пред класа му в Строителния колеж.

Георги ще заплати в интерес на страната по сметка на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас към 400 лв., представляваща направени в хода на досъдебното произвеждане по делото разходи. По сметка на Районния съд  5 лв. за държавна такса за служебно издаване на изпълнителен лист.

Грозната преживелица се разигра при започване на юни предходната година.  Непълнолетният Георги забива пестник в лицето на преподавател по физическо образование от бургаското главно учебно заведение " Елин Пелин ". Всичко това се случва пред очите на неговите състезатели по лека атлетика и шефа на школото Мария Димитрова.

Докато организира подготовка на децата по лека атлетика за финалите на Националните училищен игри, учителят вижда младежи, които пушат цигари на пейки в двора на учебното заведение. Прави им забележка - освен тъй като се случва в учебен двор, само че и да не бъде развалена настилката на игрището - красавец. По това време директорката на учебното заведение минава около тях, а учителят й споделя каква е тематиката на разногласието. Тогава експанзията у едно от момчетата - високо и крепко, се отприщва с цялостна гняв и стартира канонада от обидни думи, да се заяжда и да пита за какво се е оплакал на шефа, а не се оправят с казуса " като мъже ". Младият пехливанин напълно побеснява и скача на пердах. Въпреки опита на неговите приятели да го овладеят, съумява да нанесе мощния удар в челюстта на учителя по физическо.

Органите на реда са осведомени за случая, а младежът бе на бързо разпознат. По гледище на учителя по физическо гаменът се е извинил обществено на децата, по този начин както го е унижил пред тях.   
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР