Дисциплинарното производство на засега не е приключило. Все още не

...
Дисциплинарното производство на засега не е приключило. Все още не
Коментари Харесай

Все още не е установено дали Симона Радева е била в колата на Семерджиев -

Дисциплинарното произвеждане на към този момент не е завършило. Все още не е открито дали е била в колата на, съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов след съвещание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.

Днес в комисията имаше закрито изслушване на представители на МВР относно адската злополука на бул. Черни връх, при която някогашният футболист Георги Семерджиев лиши живота на две млади девойки. Твърди се, че служителката на Министерство на вътрешните работи Симона Радева след злополуката.

По време на съвещанието на комисията е показана близо 10 страници информация за държанието на Георги Семерджиев по пътищата. Председателят на комисията Атанасов разгласи, че още в годината, в която Семерджиев е получил книжката си, е съумял да извърши три сериозни нарушения.

Съставяни са му голям брой актове през годините, само че някогашният футболист е бил неоткриваем и по този начин полицията не е успявала да му връчи наказателните постановления, изясни съпредседалят на Демократична България.

От Антикорупционния фонд настояват, че . Според Атанасов депутатите от комисията по вътрешна сигурност не са " чули данни за това да е имало някакъв чадър " върху него:

" Ако Семерджиев има някакви настойници, то те не са в Министерство на вътрешните работи. Кой води досъдебните производства? Следствието и прокуратурата. Едно от тези негови производства е преди към 8 години. Моето усещане е, че този човек е предпазен по някакъв метод от правосъдната власт. "

Атанас Атанасов разясни, че се е случвало за Семерджиев по едно и също време да има по няколко формирани досъдебни производства, и то за разнообразни типове закононарушения.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР