Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) наложи нови глоби след поредния кръг на

...
Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) наложи нови глоби след поредния кръг на
Коментари Харесай

Над 1000 лева глоби след поредния кръг на Националната баскетболна лига

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) наложи нови санкции след следващия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ):
1. Налага на Златин Георгиев от тима на БК Рилски състезател, санкция в размер на 300 лв. поради техническо нарушаване, отсъдено в срещата сред БК Рилски състезател и БК Берое, извършена на 18 януари в Самоков.
2. Налага на Екзейвиър Джонсън, играч от тима на БК Рилски състезател, санкция в размер на 300 лв. поради техническо нарушаване, отсъдено в срещата сред тимовете на БК Рилски състезател и БК Берое, извършена на 18 януари в Самоков.
На съображение член 27 от ДАП, решенията предстои на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен период от уведомяването за същото.
- - -
1. Налага на Марко Радонич, играч от тима на БК Балкан, санкция в размер на 200 лв. поради техническо нарушаване, отсъдено в срещата сред БК Балкан и БК Левски Лукойл, извършена на 18 януари в Ботевград.
2. Налага на Йовица Арсич, старши треньор на тима на БК Балкан, санкция в размер на 100 лв. поради техническо нарушаване, отсъдено в срещата сред тимовете на БК Балкан и БК Левски Лукойл, извършена на 18 януари в Ботевград.
На съображение член 29 от ДАП на НБЛ, решенията по т.1 не предстои на обжалване.
- - -
1. Налага на БК Черноморец Бургас, имуществена глоба размер на 200 лв. на съображение чл.40, т.3 от ДАП на НБЛ, по отношение на чл.7, ал.1, т.14, т.15 и т.16 от "Правила за осъществяване на държавно състезание - мъже НБЛ " за неизправни измервателни уреди, в срещата сред БК Черноморец Бургас и БК Спартак Плевен, извършена на 18 януари.
На съображение член 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не предстои на обжалване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР