Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи наказания

...
Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи наказания
Коментари Харесай

Глоби за Левски Лукойл и Рилецо

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи санкции на Рилски състезател (Самоков) и Левски Лукойл. Ето и решенията:

- Налага на Людмил Хаджисотиров, старши треньор на БК Рилски състезател, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 35, т. 1 от ДАП на НБЛ за получено персонално техническо нарушаване, отсъдено в мача сред тимовете на БК Рилски състезател и БК Академик Бултекс.

- Налага на БК Рилски състезател санкция в размер на 500 лв. на съображение член 37, т. 8 от ДАП на НБЛ за хвърлена монета на терена от публиката на домакина в мача сред тимовете на БК Рилски състезател и БК Академик Бултекс.

- Налага на БК Левски Лукойл, санкция в размер на 200 лв. на съображение член 40, т. 35 от ДАП на НБЛ за неосигуряване на занимания за публиката на полувремето по време на мача сред тимовете на БК Левски и БК Спартак Плевен.

- Налага на Майк Ди Нуно, играч с No 9 от тима на БК Берое, санкция в размер на 200 лв. на съображение член 34, т. 1 по отношение на член 34, т. 3 от ДАП на НБЛ за получено персонално техническо нарушаване, отсъдено в мача сред тимовете на БК Ямбол и БК Берое.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР