Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи глоби

...
Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи глоби
Коментари Харесай

Хиляда лева глоба за Левски Лукойл след 23-тия кръг в НБЛ

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи санкции в общ размер на 1 800 лв. след изиграването на мачовете от 23-тия кръг на шампионата. Най-голяма част от тази сума - 1000 лв., е за първенеца Левски Лукойл.

Ето и решенията на ДАС:

1 . Налага на БК Левски Лукойл санкция в размер на 1000 (хиляда) лв. на съображение член 37, т. 2 от ДАП на НБЛ за нарушение на открития ред по време на срещата от група (повече от две) лица, посредством осъществяване на непристойни прояви, които основават ненормална конюнктура на терена и отвън него.

2. Налага на Стоян Петков, играч с номер 55 от тима на БК Ямбол, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 34 т. 1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушаване.

3. Налага на БК Ямбол санкция в размер на 500 лв. за неизправни измервателни уреди на съображение член 40, т. 4 от ДАП.

4. Налага на Лъчезар Димитров, играч с номер 6 от тима на БК А1 Академик София, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 34 т. 1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушаване.

5. Налага на БК Спартак Плевен санкция в размер на 100 лв. на съображение член 35, т. 1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушаване, отсъдено на скамейката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР