Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) към Националната баскетболна лига наложи глоби в

...
Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) към Националната баскетболна лига наложи глоби в
Коментари Харесай

Сериозни глоби в Ямбол след последния кръг

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) към Националната баскетболна лига наложи санкции в общ размер на 1350 лв. на представители на баскетболен клуб Ямбол след последния минал кръг в мъжкото състезание.

Ето и всички решения на ДАС за санкции, гласувани тази седмица:

1. Налага на Кристиян Кръстев, играч с No 14 от тима на БК Черно море Тича, санкция в размер на 100 (сто) лв. на съображение член 34 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушаване.

2. Налага на Милен Дудев, играч с No 30 от тима на БК Академик София, санкция в размер на 100 (сто) лв. на съображение член 34 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушаване.

3. Налага на БК Ямбол санкция в размер на 500 (петстотин) лв. за неизправни измервателни уреди и/или уреди. Указва на БК Ямбол да в профил нарушаването до идната си домакинска среща.

4. Налага на Станислав Говедаров, играч с No 11 от тима на БК Ямбол, санкция в размер на 500 (петстотин) лв. на съображение член 34, алинея 1 по отношение на алинея 3 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушаване.

5. Налага на БК Ямбол санкция в размер на 200 (двеста) лв. за мятане на предмети на терена, които не са рискови за здравето на участниците на съображение член 37, т. 7 от ДАП на НБЛ. 6. Налага на БК Ямбол санкция в размер на 150 (сто и петдесет) лв. за присъединяване в секретарския уред без еднообразно облекло на съображение член 39, т. 10 от ДАП на НБЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР