Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС-Пловдив наказа двама футболисти

...
Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС-Пловдив наказа двама футболисти
Коментари Харесай

БФС-Пловдив наказа двама побойници с лишаване от състезателни права за 1 година

Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС-Пловдив наказа двама футболисти на ФК Гоце Делчев (Горни воден) с отнемане от спортни права за по една година поради удари по съдиите.
Четири тима от локалните Б регионални групи пък се отхвърлиха от присъединяване още преди края на есенния дял и поради това срещите им дотук се анулират, както е според Наредбата.

Решения на Дисциплинарната комисия:

По член 34(1) т.6-3 прът.3 от Дисциплинарния устав се постанова наказване възбрана да извършва функционалности от името на тима за 1 (една) среща и санкция от 62 (шестдесет и два) лв. на господин Антонио Цанков - треньор на ФК " Раковски 2018 " (Раковски).

По член 25 от Дисциплинарния устав се постанова наказване прекъсване от спортни права за 1 (една) година на състезателя Димитър Гоцев от ФК " Гоце Делчев " (Г.Воден).
По член 25 от Дисциплинарния устав се постанова наказване прекъсване от спортни права за 1 (една) година на състезателя Николай Симеонов от ФК " Гоце Делчев " (Г.Воден).

СТК при Оценка за съвместимост на БФС - Благоевград за срещата ФК " Вихър " /с.Кавракирово/ - ФК " Светкавица " /с. Митиново/ от 9-ия кръг на шампионата в група Струма-2, СТК взе следното решение:
- Присъжда служебна загуба на ФК " Вихър " /с. Кавракирово/ при длъжностен резултат 0:3 в интерес на ФК " Светкавица " /с.Митиново/, според чл.47, ал.7 от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2019/2020г. и санкционира ФК " Вихър " /с. Кавракирово/с имуществена глоба в размер на 200 (двеста) лв., позволил неточен играч в тима си в публична среща, според чл.47, ал.9 от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2019/2020г.

СТК при Оценка за съвместимост на БФС - Силистра на съображение член 24 (2) б. В от Наредбата за шампионати и шампионати на БФС, ФК " Релакс " с. Овен (мъже и юноши младша възраст) се изваждат от състава на Източна група поради повече от едно отсъствие на мачове от регионалното първество.

БФС-Бургас пък реши, че за срещата ФК Сокол (Порой) - ФК Просеник от 7 кръг на " Б " регионална група мъже- " Център " на 02.11.2019 година от 14,30 ч., се откри позволена неправда от страна и на двата тима, се присъжда нула точки и нула голове, според чл.24, ал.2, т.10 от Наредбата. Решението е основано на доказателства, че и в двата тима е имало нередовни състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР