Дисциплинарната комисия на Серия А обяви наказанията за тримата изгонени

...
Дисциплинарната комисия на Серия А обяви наказанията за тримата изгонени
Коментари Харесай

Oчаквано: Дисциплинарната комисия наказа Хуан Куадрадо

Дисциплинарната комисия на Серия " А " разгласи наказванията за тримата изгонени играчи в първия полуфинал за Купата на Италия сред Ювентус и Интер, приключил 1:1. Става въпрос за Хуан Куадрадо от състава на " бианконерите ", както и за Ромелу Лукаку и Самир Ханданович от тима на " нерадзурите ".

Както се очакваше, най-голяма е глобата за Куадрадо, която възлиза на прекъсване на правата му за три мача, както и парична санкция от 10 хиляди евро. Той ще пропусне два мача поради директния червен картон, който получи след разправията си с Ханданович и удара, който нанесе на съперниковия пазач, а третият дуел от наказването е поради насъбраните му жълти картони. Ханданович също беше изпъден с пряк червен картон поради спречкването си с Куадрадо, само че той получава наказване от единствено една среща и санкция от 10 хиляди евро. От друга страна, Лукаку е отхвърлен единствено за реванша против Ювентус, защото аленият му картон беше вследствие на два жълти. Както е известно, вторият жълт картон пристигна след провокативен жест на нападателя към противниковите почитатели.

Междувременно, Ювентус също по този начин беше осъден с отчасти затворен южен бранш за един мач. Тази глоба обаче ще важи в шампионата за семейството против Наполи на 23 април. Тогава ще бъде затворено първото равнище на южната естрада на " Алианц Стейдиъм " поради расистките викания на почитатели по адрес на Лукаку, които провокираха реакцията на играча.
 Ювентус - Интер 1:1 за Купата на Италия
Лукаку избави Интер против Ювентус

Драма на полуфиналите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР