Дисциплинарната комисия към БФС отново забрани на ЦСКА да картотекира

...
Дисциплинарната комисия към БФС отново забрани на ЦСКА да картотекира
Коментари Харесай

БФС последва ФИФА, забрани на ЦСКА да картотекира нови

Дисциплинарната комисия към БФС още веднъж забрани на ЦСКА да картотекира нови футболисти.

Решението е подбудено от това, че " алените " не са изплатили финансовите си отговорности към Серджо Филипе Диас Рибейро и Франциско Морено Руано.

Ето какво пишат от БФС:

По сезиране от Антидопингов център за погрешно подадена информация за местоположение, на съображение член 45а от Директива за птиците /2021/2022/, ДК санкционира ПФК " ЦСКА-София " гр. София с имуществена глоба в размер на 500 лв..

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Серджо Филипе Диас Рибейро от ПФК " ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ Ц ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Франциско Морено Руано от ПФК " ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ Ц ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР