Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз публикува всички наказания в

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз публикува всички наказания в
Коментари Харесай

Дисципът наказа Ботев , Етър и ЦСКА за нецензурни скандирания

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз разгласява всички санкции в Първа лига.

Санкции за нецензурни викания отнесоха Ботев (Пловдив), Етър и ЦСКА, до момента в който Верея и Здравко Запрянов за засегнатост на длъжностно лице.

 Големият въпрос в ЦСКА: Кой идва след Христо Янев?
Големият въпрос в ЦСКА: Кой идва след Писателя?

Нов Йорданеску ще заличи и последния ярък спомен от ерата " Белчев "

Ето всички решения на Дисципа:

За засегнатост на длъжностно лице, на съображение чл.22, ал.2, б. К, колонка 4 от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира Здравко Илиев Запрянов- играч на ФК " Верея " Стара Загора със прекъсване на спортни права за 2 срещи и с санкция в размер на 3000 лв..

По сезиране от Комисия " Етика и феърплей ", на съображение чл.4, по отношение на чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от Директива за птиците /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни викания и повдигнат афиш с нецензурно наличие - ДК санкционира ПФК " Ботев " гр. Пловдив с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

По сезиране от Комисия " Етика и феърплей ", на съображение чл.4, по отношение на чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от Директива за птиците /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни викания - ДК санкционира ПФК " ЦСКА-София " София с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

ДК задължава ПФК " ЦСКА-София " гр. София да възвърне вредите на стадион " Коматево " гр. Пловдив според чл.38, ал.1.

По сезиране от Комисия " Етика и феърплей ", на съображение чл.4, по отношение на чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от Директива за птиците /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни викания - ДК санкционира ФК " Етър " Велико Търново с имуществена глоба в размер на 1000 лв..
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР