Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи три имуществени глоби

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи три имуществени глоби
Коментари Харесай

Глобиха "Ботев" Враца с 10 хил. лв. заради обиди

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи три имуществени санкции на " Ботев " Враца на обща стойност 10 000 лв. след загубата с 1:3 от " Славия " в мач от 23-ия кръг на Първа лига.
" Славия " обърна " Ботев " Враца в под напрежение мач Двубоят закъсня поради неприятното време
Най-тежката глоба е в размер на 8000 лв. и е за нанесени обиди към длъжностни лица от ръководителите на врачанския тим.

Другите две са по 1000 лв. – за обиди, нецензурни викания и за хвърлени предмети.

От " Ботев " имаха искания към съдийството след провалянето от " Славия ". Те претендираха за дузпа, усъмниха се в коректността на решението на страничния арбитър, вдигнал засада в обстановката, в която Валери Домовчийски вкара топката в мрежата на гостите.

След мача даже кметът на Враца Калин Каменов излезе с позиция в формалния си профил в една от обществените мрежи, като съобщи, че врачани " очевидно пречат на някого ".

Ето и решенията на ДК:

За обидни и нецензурни викания, на съображение чл.37, ал.1, т.26 от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира ПОФК " Ботев " гр. Враца с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

За хвърлени предмети, на съображение чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от Директива за птиците /2018-2019/ ДК санкционира ПОФК " Ботев " гр. Враца с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

По отчет на гл. арбитър Петър Костадинов за нанесени обиди към длъжности лица от ръководители на ФК, на съображение чл.36, ал.1, т.1, б.А от Директива за птиците /2018-2019/ ДК санкционира ПОФК " Ботев " гр. Враца с имуществена глоба в размер на 8000 лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР