Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби Черно море с

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби Черно море с
Коментари Харесай

Глобиха "Черно море" с 4 000 лв. заради мача със "Славия"

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз санкции " Черно море " с общо 4000 лева за разнообразни прегрешения по време на мача със " Славия " през уикенда. Няма информация за огромния скандал, който се разигра след срещата. Очаква се в идващите дни въпреки всичко да има някакво настрана решение и по този проблем.

Припомняме, че след нулевото тъждество сред двата отбора във Варна, президентът на " Славия " Венци Стефанов съобщи, че ръководителят на борда на шефовете на домакините - Ерджан Шабан, е блъснал футболист на гостите.

Според Стефанов, след мача представители на " Черно море " са нахлули в съблекалнята и са потърсили разпра, а футболистите на " белите " не са могли да си тръгнат от стадиона минути след среднощ, макар че мачът приключи към 23:00 ч.

От " Черно море " изрично отхвърлиха изказванията на Стефанов. " Моряците " обясниха, че футболистите са чакали да получат служебния си таблет и за това не са напуснали спортното оборудване, а не поради тълпи от недоволни почитатели.
" Черно море ": Никой не е удрял играчи на " Славия ". Бой не е имало! Варненци описаха своята версия за абсурда пред bTV
Решение на ДК:

" Моряците " са глобени за обидни и нецензурни викания с 1000 лева, с още 1000 за хвърлени предмети и с 2000 лева за лица, невписани в протокола на надпреварата.

За обидни и нецензурни викания с по 1000 лева са санкционирани " Берое " и " Левски ".

За по един мач са осъдени трима футболисти - Александър Христев от " Витоша ", Димитър Велковски от " Славия " и Филип Ждерич от " Ботев " Враца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР