Дистанцията, дисциплината и дезинфекцията ни предпазиха от по-голяма зараза. Справихме

...
Дистанцията, дисциплината и дезинфекцията ни предпазиха от по-голяма зараза. Справихме
Коментари Харесай

Щабът прекратява брифингите, Борисов предупреди, че вирусът не е утихнал

Дистанцията, дисциплината и дезинфекцията ни защитиха от по-голяма болест. Справихме се прелестно в една доста тежка болест и пандемия. Надяваме се да няма втори и трети талази.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който тази заран разгласи, че Националният действен щаб (НОЩ) приключва ежедневните брифинги.

В началото министър председателят разгласи, че през днешния ден стават 100 дни, откогато е издал заповедта за образуване на НОЩ и изрази признателност към всички лекари и борещите се на първа линия със болестта.

„ На Щаба благодаря, на всички, които непрекъснато работихте. Щабът не се разформира, той продължава да работи до 31 декември, с цел да имаме подготвеност. До тогава щабът би трябвало да подсигурява презапасяване с проби и лекарства”, съобщи още Бойко Борисов.

Премиерът предизвести, че вирусът не е утихнал, би трябвало да се научим да живеем с него, само че желаеме оптимално бързо да се върнем към естествения живот, стопанската система да тръгне, а и да мислим за психологичното здраве.

Борисов означи, че не би трябвало да се позволява грешката от прилежаща Северна Македония, която в последните дни изпусна контрола и случаите на новозаразени внезапно се повишиха.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР