DisplayLink технология предлага универсална репликация на портоветеНовите LCD монитори Philips

...
DisplayLink технология предлага универсална репликация на портоветеНовите LCD монитори Philips
Коментари Харесай

Два нови Philips монитора с вградена USB докинг станция

DisplayLink технология предлага универсална репликация на портовете

Новите LCD монитори Philips идват с 24- и 27-инчови IPS панели

Лицензният сътрудник на Philips за монитори, компанията MMD, пусна в продажба два нови LCD модела – 24-инчовия Philips 241B7QUBHEB и 27-инчовия с USB докинг станция Philips 272B7QUBHEB.

Проектирани за експерти, тези монитори разполагат с голям брой функционалности, които пестят време и усъвършенстват продуктивността – от гъвкавостта на USB докинг станцията с USB Type-C порт до образните характерности на IPS технологията, и от сигурността на изскачащата уеб камера до комфорта на SmartErgoBase.

Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB разполагат с вградена USB докинг станция , оборудвана с DisplayLink технология, която предлага удобството на универсалната репликация на портовете, тъй че потребителите да могат елементарно да свържат своя преносим компютър към мрежата, да трансферират файлове, да гледат видеоклипове и други, с помощта на един единствен USB кабел с вид C и вид A конектори.

Всички периферни устройства, включително клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел, се свързват към докинг станцията на мониторите, намалявайки бъркотията на работното място, като в същото време покачват продуктивността. Благодарение на DisplayPort-out няколко екрана с висока разграничителна дарба могат да бъдат свързани единствено посредством един кабел.

Накрая, USB 3.2 високоскоростна технология за транспорт на данни значи, че потребителите могат бързо да заредят ноутбука си непосредствено от монитора, както и да предават свръхскоростни данни.

Ергономичната SmartErgoBase разрешава нарежда на монитора на точната височина и ъгъл

И двата монитора са оборудвани с IPS технология , която за разлика от TN панелите, непрекъснато дава наситени, живи цветове, чиято акуратност и бляскавост са идеални за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи и видео редактори. IPS разрешава и извънредно необятни зрителни ъгли от 178/178 градуса, което значи, че дисплеят може да се преглежда от съвсем всеки ъгъл, в това число и в извърнат режим на 90-градуса.

За още по-зрелищни визуализации 272B7QUBHEB разполага с CrystalClear Quad HD резолюция, както и с Ultra Wide-Color за удивително качество на картината и искрящи цветове.

Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB включват набор от функционалности за отбрана, както на потребителите, по този начин и на околната среда. Иновативната Windows Hello изскачаща уеб камера с технология за лицево различаване може безвредно да се прибере, когато не се употребява, като по този метод отстрани риска от любопитни очи.

Физическият комфорт също е обезпечен, с помощта на щадящият зрението режим LowBlue, както и на ергономичната SmartErgoBase , която разрешава на потребителите да нареждат монитора на точната височина и ъгъл, които дават отговор най-добре на техните потребности.

Philips мониторите са проектирани за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи и видео редактори

Околната среда също има изгода от тези монитори, с помощта на технологии като енергоспестяващият PowerSensor, както и 85% рециклирана пластмаса , корпус без наличие на PVC/BFR, без живак или олово и 100% рециклируеми опаковъчни материали.

Philips 241B7QUBHEB и 272B7QUBHEB към този момент се оферират в комерсиалната мрежа в България на цени надлежно от 699 и 1059 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР