Диспенсъри с дезинфекционна течност са осигурени за плажуващите по цялата

...
Диспенсъри с дезинфекционна течност са осигурени за плажуващите по цялата
Коментари Харесай

Плажът в Слънчев бряг е снабден с диспенсъри с дезинфектант за плажуващите

Диспенсъри с дезинфекционна течност са обезпечени за плажуващите по цялата пясъчна линия в курорта Слънчев бряг. Устройствата са сложени на няколко метра един от различен и дават опция на всички плажуващи да дезинфекцират ръцете си преди престоя на линията и откакто я изоставен.

Самите диспенсъри са сложени на бели колони, на които има надпис „ Моля, изполвайте дезинфектанта за ръце ”. Други табели с надпис на български и британски език, осведомят туристите, че би трябвало да съблюдават обществена отдалеченост, както и за цените на услугите този сезон.

На първо място сме сложили здравето, комфорта и спокойствието на нашите гости. Наш ангажимент е и да осигуряваме течността в контейнерите с цел да бъдат постоянно цялостни и в улеснение на плажуващите, сподели шефът на плажа Кирил Спасов. Той изясни, че на линията се прави ежедневна стерилизация на услугите. Пясъкът също се почиства всекидневно и се обезпаразитява по график.

Ивицата в Слънчев бряг дава отговор на всички национални и интернационалните здравни насоки и условия за сигурност. Всички плажни такъми се дезинфекцират всяка заран, а по-късно се обработват с дезинфектант и след всеки екскурзиант, който ги е употребил. Чадърите са сложени на разстояние 4,5 метра една от различен.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР