Дисниленд винаги е бил царство на мечтите, но за малките

...
Дисниленд винаги е бил царство на мечтите, но за малките
Коментари Харесай

Първият австралийски Дисниленд може да е край Мелбърн

" Дисниленд " постоянно е бил царство на фантазиите, само че за дребните и огромни фенове на увеселителни паркове в Австралия това важи с особена мощ, защото на континента към момента няма тематичен парк. Скоро обаче това може да се промени на фона на увеличаващите се сигнали, че идващият дом на Мики и Мини Маус може да стане Мелбърн, написа електронното издание timeout.com. 

" Като австралийската столица на развлеченията, несъмнено, че ще приемем тематичен парк на " Дисни ", сподели кметът на града Сали Кеп в изявление за локално издание, изразявайки убеденост, че паркът би се употребил с голяма известност измежду локалните поданици и туристите. По думите й за развлекателния комплекс " Даун ъндър Дисни " (Down Under Disney) към този момент е обособен аграрен сектор югозападно от Мелбърн.

Според Кеп столицата на щата Виктория разполага с цялата инфраструктура, нужни за " колос на развлекателната промишленост като " Дисни " - хотели от международен клас, търговски центрове и заведения за хранене, които биха могли да одобряват гостите от всички елементи на Австралия и от чужбина. 

Очаква се новият " Дисниленд " да бъде ситуиран в град Джилонг, на брега на залива Порт Филип, 50 км югозападно от Мелбърн, до центъра на който с трен се стига за не повече от 30 минути, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР