Дисни изпраща изключително успешна година и се готви да посрещне

...
Дисни изпраща изключително успешна година и се готви да посрещне
Коментари Харесай

Филмовият хоризонт през 2020 г.: „Дисни“ ще избухне с 23 хитови заглавия

" Дисни " изпраща извънредно сполучлива година и се готви да посрещне друга, не по-малко вълнуваща, през която на екран ще излязат 23 продукции на компанията, написа в. " Дейли остарял ".

През 2019 година " Дисни " закупи " Фокс ", поемайки контрола над забавни планове и франчайзи, напомня изданието.

През 2020 година почитателите могат да чакат вълнуващи анимации, като " Напред " ( " Onward " ) на студио " Пиксар ", игралната версия на " Мулан ", истински продукции като " Круиз в джунглата " с Дуейн " Скалата " Джонсън и Емили Блънт.

" Дисни " има и " Марвел ", чийто независим филм за приключенията на Черната вдовица ще тръгне по кината през май.

Изданието предлага взор към филмите, с които компания " Дисни " ще зарадва феновете си през 2020 г.-->

През първия месец от новата година на екран ще излязат научнофантастичният филм " Под вода " с Кристен Стюарт и " Личната история на Дейвид Копърфийлд " - спин-оф по класиката на Дикенс с Дев Пател в основната роля. Във кино лентата феновете ще видят също Тилда Суинтън, Питър Капалди и Хю Лори.

Февруари ще зарадва почитателите на " Дисни " с акомодация на приключенския разказ " Дивото зове " на Джек Лондон с Харисън Форд в основната роля.

Анимацията " Напред " на студио " Пиксар ", разказваща историята на двама братя младежи, които потеглят на странствуване в търсене на място по света, където към момента съществува магия, ще излезе на екран на 6 март. В края на месеца - на 27 март, по кината ще излезе игралната версия на хитовата анимация " Мулан " от 1998 година В облика на основната героиня се превъплъщава актрисата Лю Ифей. Във кино лентата феновете ще видят и майсторите на бойните изкуства Дони Йен, Джет Ли, Джейсън Скот Лий.

През април почитателите ще могат да проследят приключенията на " Новите мутанти " в следващия филм на " Марвел " за приключенията на Х-Мен.

На 20 април ще излезе хорърът " Еленови рога " ( " Antlers " ) с Кери Ръсел, Джеси Племънс и Джеръми Т. Томас. Филмът наблюдава историята на учителка от дребен град в Орегон и нейния брат - локалния шериф. Двамата откриват, че млад възпитаник пази рискова загадка с ужасяващи последици.

Самостоятелният филм на " Марвел " за Черната вдовица със Скарлет Йохансон в основната роля ще тръгне по кината на 1 май.

На 15 май на екран ще излезе " Жената на прозореца " - акомодация по едноименния бестселър. В облика на основната героиня Ана Фокс - психоложка, страдаща от агорафобия, която й пречи да напуща дома си, феновете ще видят актрисата Ейми Адамс. Актьорският състав включва също Джулиан Мур, Гари Олдман, Антъни Маки.

Две седмици по-късно на екран ще излезе " Тайната на Артемис Фоул ".

През юни по кината ще тръгне анимацията " За душата " ( " Soul " ) , проследяваща приключенията на Джо Гарднър - първия негър основен воин в продукция на " Пиксар ".
От 3 юли почитателите на " Дисни " ще могат да гледат по кината кино лентата " Свободен състезател " - роман за банков чиновник, който открива, че е воин в друга галактика. Главната роля е поверена на Райън Рейнолдс.

През август на екран ще излязат две продукции на " Дисни " - хорърът " The Empty Man " и фентъзи драма та " Единственият Айвън " ( " The One and Only Ivan " ) за горила, обитаваща клетка в търговски център, която прави опит да избяга благодарение на слон.

Почитателите на " Kingsman: Тайните служби " и " Kingsman: Златният кръг " ще могат от 18 септември да гледат по кината хронологично предшестващия ги филм " King's Man: Първа задача ".

През октомври Кенет Брана ще се завърне като фамозния детектив Еркюл Поаро в идващия си режисьорски прочит на произведение на Агата Кристи - " Смърт на Нил ", откакто през 2017 година излезе филмът му " Убийство в Ориент експрес ".

На 23 октомври ще излезе екранната акомодация на мюзикъла " Всички приказват за Джейми " за младеж, който желае да бъде мил кралица.

" Вечните " - новият филм от вселената на " Марвел ", р азказващ историята на група безсмъртни същества, основани от галактически богове, ще тръгне по кината на 6 ноември. Актьорският състав включва Салма Хайек и Анджелина Джоли.

Седмица по-късно на екран ще излезе " Дълбока вода " - екранна акомодация по едноименния сексуален трилър от 1957 година на Патриша Хайсмит.

На 25 ноември по кината ще тръгне анимацията " Рая и последният змей ". Централните персонажи се озвучават от Каси Стийл и Аукуафина.

Режисираният от Стивън Спилбърг римейк на бродуейския мюзикъл " Уестсайдска история " и едноименния филм от 1961 година ще излезе на екран на 18 декември. В основните функции феновете ще видят Ансел Елгорт и Рейчъл Зиглър.

Възможно е на Коледа следващата година " Дисни " да пусне кино лентата " Последният двубой ", макар че посочената дата за излизането му е 8 януари 2021 година Режисьор на продукцията, проследяваща последния формален двубой във Франция, е Ридли Скот. Актьорският състав включва Бен Афлек, Мат Деймън, Адам Драйвър, Джоди Комър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР