Дисквалификацията на Александър Зверев в Акапулко е основната тенис тема

...
Дисквалификацията на Александър Зверев в Акапулко е основната тенис тема
Коментари Харесай

При ново провинение: Зверев ще бъде изваден от тениса за период от 8 седмици

Дисквалификацията на Александър Зверев в Акапулко е главната тенис тематика през последните две седмици, а голям брой специалисти осъдиха остро експлоадирането на Саша против основния съдия Алесандро Германи. Саша не беше удовлетворен с едно от неговите отсъждания и стартира оптимално мощно да удря с ракетата си по съдийския стол, до момента в който гледаше заплашително формалното лице в очите.

Вербалната офанзива на международния номер три пък го извади от по-нататъшно присъединяване в мексиканския град, като международният номер три трябваше да заплати санкция от 40 хиляди $ и също по този начин се раздели със извоювания си точков актив от конкуренцията. Все отново германецът се размина с някакви чак толкоз съществени наказания и можехме още веднъж да го забележим на корта през миналия уикенд, когато изведе страната си до триумф над Бразилия в Купа " Дейвис ".

Изглежда обаче, че ATP са се повлияли от всеобщото неодобрение против прекомерно мекото отношение на организацията по отношение на първенеца на финалите в Торино и той ще би трябвало да премине през един тип пробационен интервал. Зверев ще бъде подложен под наблюдаване за идващите 12 месеца и при нова неспортсменска демонстрация от страна на 24-годишния състезател, то ще последва негово 8-месечно изваждане от Тура, както и нова парична санкция в размер на 25 хиляди $.

Alexander Zverev receives a 2 months ban suspended sentence after his fit of anger in Acapulco via @Eurosport_UK
— We Are Tennis (@WeAreTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР