Дискусионен е въпросът откъде произтичат проблемите на НС, но смятам,

...
Дискусионен е въпросът откъде произтичат проблемите на НС, но смятам,
Коментари Харесай

Красимир Богданов от ВМРО: Откакто Корнелия Нинова е председател на БСП посоката е деструктивност и нестабилност

Дискусионен е въпросът от кое място произтичат проблемите на Народно събрание, само че считам, че с политиката, която Българска социалистическа партия води през последната година или откогато сегашен ръководител е Корнелия Нинова, несъмнено се върви в посока, която води към деструктивност, към неустойчивост и към такива резултати. Това съобщи в " Денят онлайн " по " Канал 3 " Красимир Богданов, народен представител от ВМРО/Обединени патриоти.

 
" Да, опозицията има право да излага своите причини, да желае вотове на съмнение - това е регламентирано от закона. Но да бъде безусловно срещу всяко решение, всяко публично неодобрение да бъде яхвано по подобен недодялан метод, за мен това е недопустимо и не води до нищо позитивно като разрешаване проблемите на хората ", установи Красимир Богданов.
 
Той уточни за образец импортираното от Българска социалистическа партия предложение да се анулира августовската почивка на Народно събрание, с цел да се прегледат законопроекти за обществената сфера, най-много за децата с увреждания. 
 
" Виждаме, че даже в този момент Българска социалистическа партия не внесе в Народно събрание тези оферти, които трябваше - за децата с увреждания, а в този момент се пробва популистки да постанова една своя лична теза, с цел да печели някакво публично доверие, което съм сигурен, че няма да донесе нищо и за тях като съпротива ", посочи Красимир Богданов.
 
" По никакъв метод не беше целесъобразно това предложение - за анулиране на ваканцията през август, имайки поради претекстовете с които беше импортирано, а точно разглеждане законите за обществената сфера, проблемите на децата с увреждания. Смятам, че има задоволително време това да се случи и през месец юли ", сподели депутатът.
 
" Но другото по-важно е, че уговорките към тези хора, поети от Българска социалистическа партия като съпротива - да приготвят съответните законопроекти и да ги внесат в период, не се извърши. Те имаха време през последните месеци да свършат това. Но действието им, извънредно популистко, целящо да основава неустойчивост и, да си го кажем искрено, посредством такива оферти и диспути, така и така ниският престиж на Народно събрание се смъква още повече ", проучва Красимир Богданов.
 
По думите му сериозната интензивност на омбудсмана Мая Манолова, която внесе в Народно събрание законопроекта за децата с увреждания, е впечатляваща и " осмисля активността на омбудсмана ". 
 
Красимир Богданов увери, че Обединени патриоти стоят зад настояванията на майките на деца с увреждания. " Към момента не сме видяли още плана, само че поръчките, които бяха дадени от ръководителя на нашата ПГ господин Сидеров, беше ясна посоката, че Оперативна програма стоят зад настояванията на майките на деца с увреждания и за нас, при запознаване с претекстовете на новия законопроект, няма да има проблем да застанем зад него.
 
Това  е работа за съвещание на ПГ, което ще се случи още при започване на идната седмица. Моето разбиране е,че ние ще бъдем едни от вносителите на този план ", съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР