Дискусиите в чужбина за предстоящия летен сезон стават все по-горещи.През

...
Дискусиите в чужбина за предстоящия летен сезон стават все по-горещи.През
Коментари Харесай

Ще стигнат ли до родното Черноморие германските туристи?

Дискусиите в чужбина за идния летен сезон стават все по-горещи.

През топлите месеци милиони германци стягат куфарите за пътешестване. По информация на уеб страницата на Министерството на туризма през 2019 година туристите от Германия, посетили България, са над 760 000.

Марияна и Андре Белван са притежатели на туристическа организация, която е профилирана в предлагането на почивки в България. Разказват ни, че с всяка година ползата към страната ни се усилва. Запитвания има и за това лято.

„ Първите туристи трябваше да летят на 18 май. За страдание това няма да се случи сигурно. Останалите резервация са за края на май, извънредно доста за юни “, сподели Марияна Белван.

Андре счита, че в случай че се наложат правила, няма причина почивките да не бъдат осъществени.

„ През почивката би трябвало да бъдат избягвани огромни скупчвания на хора, при храненето в хотелите също би трябвало да бъдат спазвани някои ограничения. На плажа хората би трябвало да съблюдават отдалеченост “, съобщи Андре Белван.

Външният министър на Германия Хайко Маас обаче е песимистичен към идните пътувания.

„ В момента би трябвало да приемем, че лятна почивка, каквато я познаваме, няма да се случи тази година “, изясни Маас.

А Андре чака развиването на обстановката, с цел да схванат дали ще се състоят пътуванията в обичаната за него България.

За да се случи пътуването сред двете страни, би трябвало да бъде направено съглашение, с цел да може туристите да пътуват. Такава концепция пристигна от прилежаща Австрия, само че външният министър на Германия разяснява, че не би трябвало да се работи деликатно.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 300 53 56 205 Света 2 965 787 46 383 205 662 871 325 Заразени* Нови Починали България 1 300 53 56 Света 2 965 787 46 383 205 662
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР