Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета - откакто се омъжи

...
Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета - откакто се омъжи
Коментари Харесай

Как се промени Меган Маркъл, откакто стана херцогиня

Дискретни тонове, дълги рокли , скромни деколтета - откогато се омъжи за принц Хари Меган закупи външен тип на херцогиня, без да се отхвърля от някои странни хрумвания, които припомнят, че е фенка на модата.

Мнозина си задаваха въпроса дали някогашната американска актриса, която се усещаше комфортно, носейки джинси и сандали, ще се помести в калъпа на кралското семейство и ще се трансформира в нещо като клонинг на Кейт Мидълтън , брачната половинка на принц Уилям , която въплъщава английската консервативна грациозност.
 Херцогинята на Кеймбридж Меган Guliver/Getty Images

" Преди сватбата Меган имаше разкрепостен калифорнийски външен тип, напомнящ за образованието й в Лос Анджелис ", разясни Елизабет Волман от уеб страницата Meghan's Fashion, отдаден на стила на херцогинята на Съсекс.
 Принц Хари и херцогиня Меган Gulliver/Getty Images-->

Миналата година Меган довери пред уеб страницата Outnet.com, че цени високо комбинацията от джинси, блуза и блейзер . Феновете й си спомнят появяването й в Торонто през септември м.г., когато носеше риза и съдрани джинси . Това се случи преди близо година, само че от позиция на смяната във външния й тип като че ли е предходна цяла безкрайност.
 Херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

" Откакто стана херцогиня , стилът й еволюира , с цел да се приспособи към новата й роля - означи Волман. - Тя се отхвърли от непринудения изящен външен тип и избра неутралните тонове, които бяха видяни за малко в месеците, предхождащи сватбата й. "
 Херцогиня Меган, принц Хари и кралица Елизабет Втора Gulliver/Getty Images
И защото всички очи са вперени в Меган и нейните фешън решения, вижте още фотоси, показващи стила на херцогинята на Съсекс:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР